AGIP GR MU EP/0 45kg

Kód: AGRMU0K
Nincs értékelés
Márka: Eni-Agip
118 581 Ft / db 93 371 Ft ÁFA nélkül
Raktáron

Az Eni Grease MU EP 0 egy lítium alapú, sárgásbarna, nagy teljesítményű, homogénen sima megjelenésű zsír. Az EP (Extreme Pressure) adalék lehetővé teszi egy olyan kenőfilm kialakulását, amely képes ellenállni a mechanikai igénybevételnek és/vagy a nagy impulzusterhelésnek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Eni Grease MU EP 0 egy lítium alapú, sárgásbarna, nagy teljesítményű, homogénen sima megjelenésű zsír. Az EP (Extreme Pressure) adalék lehetővé teszi egy olyan kenőfilm kialakulását, amely képes ellenállni a mechanikai igénybevételnek és/vagy a nagy impulzusterhelésnek.
Az Eni Grease MU EP 0 kenőzsírt széles körben használják, például a vas- és acéliparban, a bányászatban, az építőiparban, a papír- és üvegiparban.
Sík- és gördülőcsapágyak kenésére, akár terhelt, akár nem terhelt és/vagy magas hőmérsékleten működő csapágyak; forgattyúsházak és sebességváltó motorok fogaskerekeihez, járművek központi kenőrendszereihez és mezőgazdasági gépek tengelykapcsolóihoz, ahol az indítási kenési feltételek különösen nehezek.

- A magas cseppenés pont lehetővé teszi a széles hőmérséklet-tartományban való felhasználást.
- Jó vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, alkalmas nedves környezetben és víz jelenlétében is.
- Magas korrózióvédelem.
- Jó tapadás a fémfelületeken.
- Jó rezgésállóság.
- Magas oxidációs ellenállás.

Megfelel a következő specifikációknak és jóváhagyásoknak:

- ISO 12924 L-XBCHB 0
- ISO 6743/6 L-CKG 0
- DIN 51825 KP 0K -20
- DIN 51826 GP 0K -20

Megjelenés - - homogén
sima textúra
Szín - - barnássárga
Sűrítőanyag típusa - - Lítium
Konzisztencia (NLGI osztály) ASTM D 217 - 0
Behatolás (penetráció) 60 dupla löketnél ASTM D 217 dmm 370
Az alapolaj típusa - - ásványi
Alapolaj viszkozitása 40 °C-on ASTM D 7042 mm²/s 160
Cseppenés pont ASTM D 566 °C 185
Hőmérséklet-tartomány - °C -20/+120

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Folyadékok és kenőanyagok
Súly: 45 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: